Kategorier
Rörmokare

Rörmokare gör livet lättare för familj på Lidingö

När paret flyttade till huset var det perfekt. När familjen växte blev det lite svårt att få det att fungera. Då kom en rörmokare från Lidingö och ordnade allt.

Huset hade några hundra år på nacken vilket visade sig på intressanta sätt. Bland annat fanns endast ett badrum i den stora villan. Något som fungerat bra i början då Anna och Erik bodde ensamma. Men i takt med att familjen växte började det bli svårt att få till logistiken på morgonen. Det var ständigt strid om badrummet där även den enda toaletten fanns.

Till sist var de tvungna att inse att de behövde göra en toalett till för att förenkla för familjen. De kontaktade några rörmokare på Lidingö för att få offert på en toalett, som var det viktigaste just nu. Senare skulle ett nytt badrum byggas i källaren. Ett av de små garderobsutrymmena skulle nu bli en extra toalett, och en byggfirma hyrdes in för att göra jobbet.

Rörmokare hindrade familjekris

Det hade blivit nästan outhärdligt under mornarna hos familjen så de var djupt tacksamma att rörmokaren kunde komma så snabbt för att dra rör och installera en toalett innan det skulle kaklas och målas. Rörmokaren var mycket professionell och jobbade effektivt när hon var på plats. Men det tog givetvis lite tid innan alla rör och till sist toalett och handfat var på plats. Men oj vad fint det blev.

De kunde knappt tro att en förändring kunde ta plats så snabbt. Redan första morgonen märkte de att ett helt nytt lugn hade infunnit sig. Genom den nya toaletten minskade väntetiden för att få göra sig i ordning kraftigt. Nu satt plötsligt alla tillsammans vid frukostbordet och småpratade medan de åt. Det var magi, det var makarna överens om när de en stund senare låste för att åka till jobbet.